Blog

Week in Curitiba

27 november 2011 / Jeugd met een Opdracht, Tijs en Kelly / Comente

Hallo allemaal,

De laatste weken heeft het blog weer een beetje stil gestaan, we waren namelijk een paar weekjes weg en hadden bitter weinig internetverbinding, en dus was het erg moeilijk om regelmatig wat te doen op ons blog. De komende dagen zal ik dan het een en ander vertellen over wat we de laatste weken gedaan hebben.

Ten eerste zijn we naar Curitiba afgereisd. Curitiba is in het zuiden van Brazilie, in de deelstaat Paraná, waar Kelly vandaan komt. Ik mocht daar een week lesgeven op de Children at Risk school op de Jeugd met een Opdracht basis, over ontwikkelingswerk. Het was een erg goede ervaring om zo ver af te reizen om les te geven. Het was een leuke groep leerlingen en ik hoop dat ik ze heb mogen zegenen met een klein beetje van onze ervaring met de Heer, want hij doet uiteindelijk het werk, wij zijn Zijn gereedschap.

Gedurende de middagen hadden we het rustiger, dus hebben we wat bekenden bezocht, veel gelezen, en zijn uitgeweest naar een prachtig park in Curitiba. Ook Kelly heeft er van genoten, en dat is aan haar foto’s zeker te zien. Geniet mee!

Gralha Azul-Uma das principais responsáveis pela proliferação da Araucária do Paraná. 

 Jacú

Para quem não conhece pinhão – a semente da Araucária do Paraná (pinheiro)


Share:

Reacties

Reageer: