Blog

Verjaardag

14 juli 2011 / Gods liefde, Tijs en Kelly / 1 comentário

Vorige week zijn we, na drie maanden hard werken aan de Fundamenten in Ontwikkelingswerk school, een weekje vrij geweest, om een beetje uit te rusten na een zeer drukke tijd. Het was gelukkig een goed rustig weekje. Ook thuis hebben we aardig wat gedaan want vrij zijn betekent grote schoonmaak. Dus ook dat is gebeurt.
Dinsdag (05/07) was het mijn (Tijs) verjaardag, dus daar hebben we een speciaal dagje van gemaakt. We zijn eerst bij een museum geweest waar net een tentoonstelling moderne kunst begonnen was, over de braziliaanse schilders van 1911-2011. Het was erg interessant om dit te zien. Een van de schilderijen dat onze aandacht trok was dit schilderij van eene Guignard:

Daarna gingen we verder met ons cultureele uitje, met een van onze favoriete programa’s: Boekenwinkels! In tweedehands boekenwinkels vind je nogal eens iets leuks voor erg weinig dus is het altijd weer een avontuur om er te zoeken naar iets moois voor weinig. Een paar boeken rijker gingen we daarna uit eten, en nog een paar winkels door.

De dag erna (06/07) gingen de feesten door. Om dat ik er op mijn verjaardag niet was werd het op Luzeiro op woensdag geviert met taart en zingen. Een taart, gemaakt door een engelse, in Brazilie voor een nederlander… Hoezo transcultureel?

‘S avonds zijn we naar de film geweest. X-Men – First Class. Een leuke film.

De rest van de week zijn we lekker uitgerust en hebben we ons lezen weer een beetje bijgewerkt. Ondertussen zijn we al weer druk aan het werk en hebben we zin in alles wat we gaan doen in de tweede helft van het jaar.

Hieronder kunt u nog enkele foto’s van de week zien:

Cadeautjes uitpakken

Boeken!

Francis Schaeffer, Abraham Kuyper en Henry R. van Til

Boekenwinkel

Boekenwinkel

Lekker uit eten

Ik heb weer een stapeltje om uit te lezen

Daar zal ik dan maar aan beginnen

Verjaardagstaart

Bidden voor het nieuwe jaar

Zingen!

Zingen! Hier kunt u mee luisteren!Share:

Reacties (1)

1humor 1god op 14 juli 2011

Gefeliciteerd.

Wat een vrolijke zonnige tekst en plaatjes. Hier in Holland zitten we in de regentijd.

Godslevenskracht toegewenst.

Adriaan

Reageer: