Blog

Ons team!

20 maart 2011 / Brazilie, favela, Huize Luzeiro, Jeugd met een Opdracht, sloppenwijk / 3 comentários

Hallo allemaal,

Natuurlijk werken we hier niet alleen. Dus willen we jullie hier ook eens laten zien met wie we hier nu samen werken:

Felipe (Brazilie) en Laura (USA) met Sophia

Zijn de leiders van het huis, en hebben een grote passie voor het werk met kinderen in nood situaties.

David en Becky (Engeland)

Becky heeft een kindergroep en werkt ook in de keuken. David helpt Felipe en Laura met de leiding van het huis. Ook werkt hij bij het “Heen en weer” project, waarbij enkele medewerkers bijna dagelijks door de wijk wandelen en mensen aanspreken. Verder werkt hij ook met de voorgangers uit de wijk.

Josiah en Gideon (Engeland)

Zijn de zonen van David en Becky. Josiah helpt vaak mee met het kinderwerk, en ook heeft hij, rond het huis allerlei schilderwerk georganizeert. Gideon houdt ervan dingen te repareren en daar is hij dan ook flink druk mee. Ook speelt (drumt) hij vaak mee in de muziekgroepen tijdens evenementen met de kinderen.

Cida (Brazilie)

Cida werkt met de families in het “Zonnebloem” project. Bijna dagelijks is ze, samen met andere medewerkers op bezoek bij de families in de wijk. Ook heeft ze een jongensgroep samen met Henri.

Aldenito (Brazilie) en Joyce (Nederland)

Aldenito werkt met het project dat we met een van scholen hier in de wijk hebben. Ook werkt hij met de onderhoud van het terrein.
Joyce werkt met het “Zonnebloem” project, samen met Cida, en bezoekt families in de wijk. Binnenkort verwachten ze een baby.

Maarten (Nederland) en Michele (Brazilie)

Maarten werkt met het “Heen en weer” project en is daarom vaak in de wijk te vinden. Ook werkt hij met de school samen.
Michele is deel van de leiding van de DTS (discipelschaps training school) hier op de basis.

Vanessa (Brazilie)

Werkt met de schoolprograma’s als de kinderen hier op Luzeiro zijn. ook is ze verantwoordelijk voor de financieen op Luzeiro.

Marcelo en Melina (Brazilie)

Zijn allebei missionkids (kinderen van zendelingen) en net als ik in de zending opgegroeid. Ze zijn en getrouwd en werken hier op Luzeiro met de kindergroepen.
Marcelo werkt vooral met de voetbalgroepen en Melina heeft een groep voor kleine kinderen, zowel jongens als meisjes.

Andreia (Brazilie)

Werkt met de school programa’s en met de voetbal en voleybal groepen hier op Luzeiro.

Henri (Nederland) en Joquebede (Brazilie)

Henri werkt met het “Heen en Weer” project en heeft ook een jongensgroep samen met Cida.

Joquebede werkt met het school programma en ook helpt ze de kindergroepen met bijlessen. Verder wil ze een bibliotheek beginnen voor de mensen en kinderen uit de wijk.

Eleanor (Engeland)

Eleanor heft vorig jaar de Children at Rick cursus gedaan, hier op de basis en werkt nu met de kindergroepen op Luzeiro. Ook helpt ze mee met het school programma.

Isaac (USA)

Ook Isaac heeft vorig jaar de Children at Risk cursus gedaan en werkt sinds het begin van dit jaar op Luzeiro. Hij is een voleybal groep voor meiden begonnen. Ook werkt hij met het “Heen en Weer” project en gaat hij eens per week meehelpen bij een ander wijkcentrum hier in de wijk dat “CEMU” heet.

Sergio (Brazilie) en Stacie (USA) met Kayleeana

 Werken met de kindergroepen. Sergio werkt met de voetbalgroepen.

 Joanne (Nieuw Zeeland)

Joanne werkt met de kindergroepen en geeft ook een cursus engels voor de tieners en volwassenen uit de wijk. Verder helpt ze mee met het werk met de voorgangers.


Rodolpho (Brazilie)

Rodolpho heeft vorig jaar de FCD (Foundations in Community Development) cursus gedaan hier op de basis, en is, na 6 maanden in Haiti, weer terug om te helpen met de FCD cursus. Ook werkt hij aan de comunicatie van de basis.


Nunes (Brazilie)

Nunes is al vele jaren onze badmeester, en hij leert alle kinderen hier te zwemmen in ons zwembad. Verder geeft hij ook zwemles aan de oudere vrouwen, en heeft hij een zwemteam dat enkele keren per jaar aan zwemwedstrijden meedoet.

Ivonete (Brazilie)

Ivonete maakt ons werk hier elke dag weer mogelijk door heerlijk voor ons te koken. Al vele jaren doet ze het werk hier met veel liefde.

Humble (voor de engels sprekende medewerkers) en Rambo (voor de portugees sprekende medewerkers)

Is ooit als een klein puppy door Gideon gevonden in een doos voor de deur van ons huis. Sindsdien is ook hij een van de bewoners van ons huis. Als waakhond is hij weinig waard maar hij is het grote plezier van de kinderen, al is hij, om onbekende redenen, doodsbang voor baby’s.

Nou, nu kent u ons team hier een beetje beter. Wilt u ons allen in uw gebeden herinneren?Share:

Reacties (3)

Rita Klapwijk op 21 maart 2011

Lieve Tijs en Kelly. Dank jullie wel voor het voorstellen van alle medewerkers. Het geeft een completer beeld van waar jullie werken, wat er gedaan wordt, waar jullie deel van uitmaken.
Fijn om zo ook gezichten te zien bij de namen. Je maakt trouwens mooie foto's Kelly.
Bijzonder.
Een liefdevolle groet en gods rijke zegen, Rita.

merijn op 23 maart 2011

Tsjonge wat is het team groot! Het zijn veeel meer mensen dan er toen ik er was waren. Zijn deze mensen allemaal betrokken bij luzeiro of ook andere huizen?

Groetjes Merijn

Tijs en Kelly op 23 maart 2011

Hoi Merijn,

Ja, het is ondertussen weer een flink groot team, daar zijn we ook erg dankbaar voor. Deze mensen werken allemaal op Luzeiro met de wijk. Er wonen er zelfs nog meer maar die niet met de wijk werken, maar met de DTS bijvoorbeeld.

Reageer: