Blog

Even over onze vorige dagen…

13 januari 2013 / L'Abri, Tijs en Kelly / Comente

Hallo allemaal,

Vandaag was het weer een volle dag voor ons. ‘s Ochtends zijn we naar de kerk geweest waar we dan ‘s middags ook onze ontmoetingsmiddag gehad hebben.
Het was een moment om mensen te zien, een beetje over ons werk in Brazilie te vertellen, foto’s laten zien en vragen beantwoorden.
Het was erg gezellig. We hebben, speciaal voor deze middag braziliaanse snacks en lekkernijen voorbereid als brigadeiro (chocolade), pão de queijo (kaasbroodjes) en doce de leite (zoete melk).
Al dit eten voorbereiden werd mogelijk gemaakt door twee speciale hulpjes: Sara en Annelieke! Hartelijk bedankt meiden!
Van al het eten was de gelatine een van de meest succesvolle. Ik ontdekte pas dat gelatine hier in Nederland anders is, dus hadden we die voorbereid, op z’n braziliaans, met smaak en kleur. Dit viel goed in de nederlandse smaak, misschien omdat het niet zo zoet is als de meeste braziliaanse zoetigheden en toetjes.
Ook willen we onze TFC bedanken, die dit alles heeft voorbereid en de Kandelaar om ons de ruimte te laten gebruiken.
Tijdens de middag liet Tijs wat fotos zien en vertelde hij een beetje over wat L’Abri is en wat wij er doen.
Een erg leuke middag!
Morgen vertrekken we naar Eck-en-Wiel waar de nederlandse L’Abri is. We zullen er tot vrijdag verblijven. We zullen er een tijd van gebed van maken, om Gods wil te begrijpen en uitrusten. Natuurlijk zien we er ook naar uit een deel van de L’Abri medewerkers hier in Nederland te leren kennen. We hopen dat er mooie verhalen en fotos uit zullen komen.
Op vrijdag, als we weer terug komen, reizen we gelijk door voor een weekendje weg met de familie. We verblijven in een huisje (of, beter gezegd,, flink huis, want dat moet wel met zo’n groot gezin) en komen dan op zondag weer richting Voorthuizen. Ook hier zullen vele verhalen en fotos bijkomen.
Bidden jullie met ons mee, dat het een goede, speciale week zal worden?
Ook jullie bidden we een gezegende week toe!
Tijs en Kelly


Share:

Reacties

Reageer: