Blog

De laatste maanden – Fundamenten in Ontwikkelingswerk Cursus

10 juli 2011 / Uncategorized / Comente

Hallo allemaal,

De laatste maanden zijn gigantisch druk geweest, vandaar ook dat ons weblog er een beetje verlaten uitzag, maar ondertussen is de situatie weer iets normaler, en gaan we dus weer verder met het regelmatig nieuwtjes op het blog zetten!

De laatste maanden hebben we de Fundamenten in Ontwikkelingswerk Cursus voor de tweede keer mogen leiden. Voor ons was het weer een grote uitdaging. We hadden gelukkig de help van een van de leerlingen van vorig jaar, Rodolpho, dus dat was fijn.

Dit jaar hadden we 8 leerlingen, uit 6 verschillende landen, die de cursus gevolgd hebben. Voor ons was het prachtig te zien hoeveel de leerlingen geleerd hebben, en we hopen dat ze er groot werk mee mogen doen, voor de glorie van de Heer.

7 van de 8 leerlingen gaan op onze basis aan de slag en een van de leerlingen gaat in Zwitserland met haar kerk samen aan de slag, en wil een project opzetten om meiden in de prostitutie te helpen.

Een van de leerlingen heeft gedurende de school samen met haar man en dochtertjeje een erg leuk videotje gemaakt in een werkstuk over onderwijs. Geniet mee:Share:

Reacties

Reageer: